Dromen komen uit; de start van In mijn achtertuin

In mijn achtertuin | Inspiratie & Coaching

Dromen komen uit; de start van In mijn achtertuin

Begin 2020 deed ik mee aan het POOL jaarprogramma (Persoonlijke Ontwikkeling Op Langetermijn) van Talmor. In één van deze weekenden werd mij gevraagd om voor de groep te vertellen, wat ik de groep zou willen meegeven.

Daarvoor ging ik op zoek naar inspiratie, want dat was er niet meteen. Ik besloot er eens rustig voor te gaan zitten. En ineens viel alles op zijn plek. Alle gedachten en gevoelens die ik in mijn hoofd had zette ik op papier. Ik vulde in no time een leeg vel papier. (Goede tip voor jou om overzicht te creëren in de chaos van je gedachten.)

Door alles op te schrijven ontstond er letterlijk ruimte in mijn hoofd. De inspiratie voedde zich door een liedje dat ik hoorde van Jack Poels. Dat liedje heet: In mijn achtertuin. Hij omschreef de plek die ik aan een ieder zou willen geven.

Mijn droom is om een plek te creëren waar iedereen zichzelf mag zijn. Waar echt alles oké is. Waar iedereen welkom is en je zelf mag bepalen of je terugkomt. Een plek waar je mag falen, huilen en lachen. De deur staat er altijd open.

Deze gedachten deelde ik met de groep. Niet wetende dat dit later zou uitgroeien tot mijn bedrijf.

Steeds vaker deelde ik mijn ideeën met vriendinnen. Ik noemde de naam die ik in gedachten had voor mijn bedrijf en raakte ermee vertrouwd. Langzaam begon de droom een werkelijke gedachte te worden.

In 2021 heb ik mijn eerste mapje aangemaakt op de laptop. Dat mapje begon zich langzaamaan te vullen met ideeën voor mijn bedrijf. Ook binnen mijn werkzaamheden van dat moment begon het een en ander te veranderen. Ik besloot te stoppen met het maken van echo’s in de verloskundigenpraktijk.

In 2022 ben ik met een coach op zoek gegaan naar mijn energiegevers en energienemers. Bij de energiegevers bleek dat naast verloskunde ook inspiratie, verhalen delen en persoonlijk en verdiepende gesprekken te staan.

Niet veel later zou ik ontdekken dat dit ook de pijlers zijn geworden voor In mijn achtertuin.

In mei 2022 zat ik samen met Linde, mijn sparringpartner op communicatiegebied, te brainstormen. Want geloof me ik heb ideeën genoeg. Ik liep al langer met het idee om de individuele coachgesprekken te bundelen voor cliënten met psychische klachten rondom zwangerschap, bevalling en na het kraambed. Met elkaar weet je zoveel meer en je bent echt niet de enige vrouw die worstelt met haar gevoelens en gedachten in die periode. Dus toen Linde me de vraag stelde: “Ga je dit als zelfstandige opzetten?” Zei ik volmondig: JA!

En ja bij mij is een ja. Waar ik eerst dacht: MOET IK dit NU gaan DOEN? Werd dat al snel: Ik GA het NU DOEN!

Meteen ben ik gaan kijken in mijn mapje op de laptop en zag ik hoeveel ik al had uitgewerkt. De visie en de opzet van de website waren in grote lijnen al geschreven. Vol enthousiasme ben ik aan de slag gegaan. Ik heb de juiste mensen om me heen verzameld. En zie hier het resultaat! Een prachtige website, een goed verhaal en een aanbod waarmee ik veel vrouwen kan gaan helpen!

Ik ben enorm trots en weet het zeker: Dromen komen uit!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
In-mijn-achtertuin-contact-4

Welkom in mijn achtertuin

In mijn achtertuin is een plek om te inspireren, waar het gezellig is en waar je mag brainstormen over al je nieuwe ideeën. Op deze plek worden ook eerlijke woorden gesproken en kritische vragen gesteld. Je wordt aangezet tot nadenken. In mijn achtertuin geeft je ook de ruimte om te vertragen en overzicht te creëren in je volle hoofd. Met uiteindelijk het doel om jezelf te verbinden met jezelf en anderen. Om zo tot verdieping te komen. Een stap verder te zetten of om letterlijk tot bloei te komen.”

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven