Over mij

Judith Bekkers

Ik ben Judith,

Ik ben zwangerschapscoach, bevallingsverwerkingsspecialist en verloskundige. Ik help vrouwen met hun zorgen, angsten en vragen rondom zwangerschap en ouderschap. Daarnaast vind ik het leuk om te sparren met andere ondernemers. Om te horen over hun visie en ideeën. Zeker als je alleen of MKB-er bent. Een netwerk om je heen bouwen is fijn, zodat er altijd iemand is om mee te sparren.

Tijdens mijn werk als verloskundige merkte ik dat sommige vrouwen mentaal in de knel zitten gedurende hun zwangerschap, in het kraambed of de tijd daarna. Zij worstelen met allerlei gevoelens, vragen of angsten. De periode van zwanger worden, de zwangerschap en het ouderschap is een rollercoaster waarin ik je wil ondersteunen. Want juist dat luisterend oor en die hulp kunnen het zoveel fijner maken!

Judith Bekkers Coach Verloskundige bevallingsverwerking specialist

Ik heb de coach-opleiding voor verloskundigen en de opleiding voor bevallingsverwerkingsspecialist gevolgd, zodat ik vrouwen hierin kan begeleiden. Deze opleidingen in combinatie met mijn achtergrond als verloskundige zorgen voor een goede aanvulling. 

Tijdens de opleidingen heb ik geleerd gesprekken te voeren en handvatten te bieden aan vrouwen met psychische klachten. Die hoeven niet groot of zwaar te zijn. Ik help je zoeken naar balans, dat doe ik met alle liefde!

Doordat ik heel veel vrouwen tegenkom tijdens mijn werk hoor ik ook veel verschillende verhalen. Ik wil deze verhalen samen brengen. Laten we elkaar inspireren op het gebied van moederschap, werk en ondernemerschap. 

Inspiratie op het gebied van moederschap,
werk en ondernemerschap

Wat vind ik belangrijk?

Mijn droom is om een plek te creëren waar iedereen zichzelf mag zijn. Waar echt alles oké is. Waar iedereen welkom is en het aan jou is of, wanneer en hoe vaak je terug komt.

Een plek waar je mag falen, huilen en lachen. De deur staat er altijd open.

Dat is In mijn achtertuin.

In mijn achtertuin zit letterlijk in mijn achtertuin. Voor mij een heerlijke plek om te ontspannen en buiten te zijn. Waar ik de vogels hoor fluiten, de bladeren hoor ritselen, waar het water loopt en er een lekker warm vuurtje knispert.

Het is een plek om te inspireren, waar het gezellig is en waar je mag brainstormen over al je nieuwe ideeën. Op deze plek worden eerlijke woorden gesproken en kritische vragen gesteld. Je wordt aangezet tot nadenken. In mijn achtertuin geeft je ook de ruimte om te vertragen en overzicht te creëren in je volle hoofd. Met uiteindelijk het doel om jezelf te verbinden met jezelf en anderen. Om zo tot verdieping te komen. Een stap verder te zetten of om tot bloei te komen.

Over-mij-wat-vind-ik-belangrijk-3

laten we elkaar inspireren

Nu weet je wie ik ben

Dus nu is het jouw beurt

Scroll naar boven