Mamacafé

ontmoetingsplek voor moeders

Donderdag 23 mei is er weer een Mamacafé.

Het Mamacafé is een ontmoetingsplek voor moeders waar je een momentje ontspanning vindt. Om samen met andere moeders ervaringen te delen, zorgen te uiten of vragen te stellen. Of gewoon om gezellig te kletsen en anderen te leren kennen. Je kindje gaat gezellig met je mee en kan spelen met andere kindjes.

Heb jij ook behoefte aan contact met andere moeders?

Op 23 maart 2023 was het zover, het eerste Mamacafé. Het werd meteen een succes! Een groep enthousiaste moeders kwamen bijeen en werden blij verrast met een goodybag. 

Wil jij ook andere moeders leren kennen of op een leuke plek met je vriendinnen en kindjes bijkletsen? Kom dan eens langs in ons Mamacafé.

Madeliefje In Mijn Achtertuin
Mamacafé

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de datum van het nieuwe Mamacafé? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief! 

Hoe is het Mamacafé ontstaan?

Ik liep al wat langer rond met een idee: Moeders op een laagdrempelige manier kennis laten maken met elkaar. Zodat zij gemeenschappelijke gevoelens kunnen delen.

Ik zag in mijn praktijk; In mijn achtertuin dat vrouwen zich onzeker en eenzaam voelden. Onzekerheid over de overgang naar het ouderschap of de verandering die het ouderschap met zich meebrengt.

Vrouwen die zeggen: Laat maar, ik doe het zelf wel. Vrouwen met een sterke buitenkant, maar aan de binnenkant de twijfels: Doe ik het wel goed genoeg?

Ik dacht: Hoe mooi zou het zijn om die moeders met elkaar in contact te brengen? Laagdrempelig onder het genot van een kopje thee en een moment met gelijkgestemden.

Het eerste Mamacafé was meteen een succes. Zie ik je de volgende keer? 

Voor wie: Alle moeders met hun baby’s. Oudere broertjes/zusjes zijn ook welkom!
Wanneer: Donderdag 23 mei om 10.00 uur
Waar: De Moerkoal, Driezeeg 20 in Berlicum

Fijne woorden

van moeders

Scroll naar boven