Groepssessie

#waarblijftdierozewolkgroep

Waar blijft die roze wolk?

Je bent zwanger of hebt al een prachtig kindje. Je hebt een mooi huis, een lieve partner, een goede baan en leuke vriendinnen. Het leven lacht je toe! Of niet? …. Het voelt anders. Je loopt niet de hele dag te stralen van geluk. Soms ben je verdrietig, voelt je eenzaam of schuldig. Waarom heb je dit gevoel? Je denkt dat jij de enige bent die zich zo voelt.

Mijn roze wolk is donker

 • Je bent vaak moe en hebt weinig energie.
 • Je voelt je eenzaam als moeder.
 • Er komt niet veel uit je handen, je to-do lijst wordt alleen maar langer.
 • Je kunt niet genieten van je zwangerschap of baby.
 • Je concentratie en geduld zijn ver te zoeken.
 • Je emoties nemen vaak de overhand en je herkent jezelf niet.
Madeliefje In Mijn Achtertuin
Groepsbijeenkomst In mijn achtertuin

Ik wil weer genieten!

Dat kan ook! Je bent namelijk niet de enige (aanstaande) moeder die zich zo voelt. Heel veel vrouwen vinden het moederschap overweldigend.

Samen komen we wel op die roze wolk!

Juist omdat je niet de enige moeder bent die zich zo voelt is het goed om dat ook met eigen ogen te zien. Tijdens onze groepsbijeenkomsten kom je moeders tegen die hetzelfde voelen en worstelen met gevoelens en gedachten die herkenbaar zijn voor iedereen. In deze groep zijn de vrouwen op zoek naar herkenning en ondersteuning. Stelt iedereen zich eerlijk en open op en voel je je veilig bij elkaar. We mogen klagen, huilen, maar gaan ook samen lachen.

Ik ga jullie daarbij helpen!

Het lijkt misschien spannend om je zo kwetsbaar op te stellen. Maar geloof mij, na deze bijeenkomsten kun jij weer genieten op je roze wolk! Je hebt geleerd om je gevoelens en gedachten makkelijker te delen, zit niet meer in de overlevingsmodus en bent een stuk zelfverzekerder geworden.

Het mooiste cadeau dat jij jezelf, je kindje en je omgeving kunt geven is jezelf weer zijn!

In mijn achtertuin is een gezellige en huiselijke plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Ik heb jarenlang ervaring als verloskundige, coach en bevallingsverwerkingsspecialist. En weet ook nog uit eigen ervaring hoe het is om al die ballen hoog te houden in combinatie met een gezin. Ook voor mij was dat echt niet altijd makkelijk.

In mijn achtertuin Inspiratie & Coaching

Alles is goed

In mijn achtertuin Groepsbijeenkomsten

#waarblijftderozewolkgroep

Het programma bestaat uit 5 sessies in kleine groepen minimaal 4 tot maximaal 8 personen én een individueel reflectiemoment van 30 minuten. De sessies duren 1,5 uur met een uitloop tot 2 uur. 

Start donderdag 17 oktober om 19.30 uur

Elke sessie heeft een eigen thema:

 • Sessie 1: Kennismaken en hulpvraag vinden.
 • Sessie 2: Relatie met jezelf.
 • Sessie 3: Relatie met je kind.
 • Sessie 4: Relatie met je partner.
 • Sessie 5: Jij en je werk en afsluiting.

De kosten zijn €575.  

Betalen in 5 termijnen is mogelijk.

Fijne woorden

van krachtige vrouwen

Wie ben ik?

Ik ben Judith Bekkers-Leijten.

Mijn passie is het werken mét mensen en zorgen dat zij zich gezien en gehoord voelen.

Mijn vakgebieden als verloskundige, bevallingsverwerkingsspecialist, coach én moeder zijn een mooie mix waardoor ik er echt voor iemand kan zijn. Juist omdat ik ook met mijn voeten nog op de verloskamer sta en weet wat het is om een werkende moeder te zijn.

Ik neem de tijd om stil te staan bij wat vrouwen willen en voelen. Door mijn enthousiasme, rustige uitstraling en een vleugje humor zullen ze merken dat het lukt om gedachten te ordenen.

Judith Bekkers Coach Verloskundige bevallingsverwerking specialist
Scroll naar boven