De lente is begonnen

De lente is begonnen

De lente is begonnen

De lente is begonnen! Wat is het toch heerlijk om de vogels weer te horen fluiten en buiten te kunnen zitten. Ik hou ervan! Lekker in de natuur zijn of zwemmen in onze nieuw aangelegde zwemvijver.

In de lente is het ook tijd om je ideeën tot bloei te laten komen. Wat heb je deze winter bedacht? Hoe ga jij jouw ideeën laten bloeien?

Het is soms ingewikkelder dan je denkt. Dan loop je vast en houd je jezelf tegen. Soms zit je vast in onbewuste patronen en ben je meer op een ander gericht. Of voel je je afgewezen door jezelf. Of ben je teleurgesteld dat je plan niet gelukt is.

Onlangs heb ik een opleiding afgrond in het kader van afwijzing gevoeligheid of in het Engels: rejection sensitivity.

Hier heb heb allerlei nieuwe tools geleerd met lichaamstaal werk, opstellingen, IEMT (integrale eyemovent therapie).

Ben jij op zoek naar verdieping? En wil je onbewuste patronen bloot leggen? Juist om je plannen tot bloei te laten komen. Dan zie ik je graag In mijn achtertuin!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
In-mijn-achtertuin-contact-4

Welkom in mijn achtertuin

In mijn achtertuin is een plek om te inspireren, waar het gezellig is en waar je mag brainstormen over al je nieuwe ideeën. Op deze plek worden ook eerlijke woorden gesproken en kritische vragen gesteld. Je wordt aangezet tot nadenken. In mijn achtertuin geeft je ook de ruimte om te vertragen en overzicht te creëren in je volle hoofd. Met uiteindelijk het doel om jezelf te verbinden met jezelf en anderen. Om zo tot verdieping te komen. Een stap verder te zetten of om letterlijk tot bloei te komen.”

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven