Inspiratiesessie 2024

Inspiratiesessie 2024

Inspiratiesessie 2024

Toen ik In mijn achtertuin begon wilde ik niet alleen gaan coachen. Maar wat precies wel, dat wist ik nog niet. Het moest iets groters worden, iets waardevollers. Wat past bij mij? Als coach, bevallingsverwerkingsspecialist, moeder en verloskundige. Wat maakt mij nog meer blij?

Door te starten, te voelen, te groeien als persoon en te praten ben ik daar achter gekomen. Het was geen recht pad, het zat vol afslagen en hobbeltjes. Maar dit pad hoort bij mij en past bij mij als HSP-er. En nee, ik wil mezelf niet verschuilen in een hokje. Ik wil ook niemand in een hokje plaatsen. Niemand hoort in een hokje, ik zelf niet, mijn kinderen niet en jij ook niet! We zijn allemaal ons unieke zelf. En komen vanzelf op het pad dat je wil volgen.

Dat gun ik jou ook! Dat je mag zijn wie je bent en dat laten zien. Op je eigen manier en op je eigen tempo.

Dus dat In mijn achtertuin meer zou gaan worden dan alleen 1 op 1 coaching, groepssessies en bevallingsverwerking, is geen verrassing meer. Er passen veel verschillende dingen bij me.

In de afgelopen tijd heb ik veel vrouwelijke ondernemers om me heen gevonden. Mijn visie gedeeld met hen, gevraagd hoe ze In mijn achtertuin zagen en ben ik gaan nadenken wat de volgende stap zou zijn.

Al snel wist ik dat ik mijn eigen team aan het vormen was. Allemaal vol ideeën en ieder met haar eigen vak of expertise. Samen met hen heb ik In mijn achtertuin geopend. En ik wil ze niet uit het oog verliezen. We hebben elkaar zoveel te bieden. Ik wil ze graag vaker om me heen hebben en zorgen dat zij elkaar ook gaan vinden en versterken.

Zo kwam er een etentje en werd er een zaadje geplant voor het idee van een inspiratiesessie.

En die sessie gaat er nu echt komen! Samen met deze groep lieve en belangstellende vrouwen komen we in januari bij elkaar om elkaar kritische vragen te stellen, ideeën te geven, te brainstormen en hun doelen voor 2024 te bepalen.

Ik heb er heel veel zin in! Denk jij nu: Dit wil ik ook! Laat het me weten. Bij genoeg aanmeldingen organiseer ik nog een inspiratiesessie voor jullie!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
In-mijn-achtertuin-contact-4

Welkom in mijn achtertuin

In mijn achtertuin is een plek om te inspireren, waar het gezellig is en waar je mag brainstormen over al je nieuwe ideeën. Op deze plek worden ook eerlijke woorden gesproken en kritische vragen gesteld. Je wordt aangezet tot nadenken. In mijn achtertuin geeft je ook de ruimte om te vertragen en overzicht te creëren in je volle hoofd. Met uiteindelijk het doel om jezelf te verbinden met jezelf en anderen. Om zo tot verdieping te komen. Een stap verder te zetten of om letterlijk tot bloei te komen.”

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven