Inspiratie voor vrouwelijke ondernemers

Voor vrouwelijke ondernemers

Hoi vrouwelijke ondernemer!

In mijn achtertuin is een plek waar vrouwelijke ondernemers samen komen tijdens inspiratiesessies. Hier kun je je netwerk uitbouwen en veel nieuwe contacten op doen. Het is een plek om elkaar te inspireren, advies in te winnen, ervaringen te delen en je kennis te vergroten. Bij In mijn achtertuin komen vrouwelijke ondernemers samen om elkaar te versterken. Samen weet je zoveel meer.

Je wil ontmoeten, inspireren en groeien

  • Voel jij je ook wel eens alleen in het ondernemerschap?
  • Zoek je ook wel eens iemand om mee te sparren of om mee out of the box te denken?
  • Iemand die je kan helpen groeien?

Vind jij het soms ook lastig om alle ballen omhoog te houden qua werk, gezin en sociaal leven?

Je bent niet de enige. Daarom is hier de plek om te ontmoeten en te leren van elkaar.

Inspiratie In mijn achtertuin

Zomerborrel

De zomer staat voor de deur en dat moeten we vieren. Als zelfstandig ondernemer heb je geen werkgever die iets voor je organiseert.

En daarom doe ik dat! In de prachtige omgeving van In mijn achtertuin.

We komen samen met verschillende ondernemers uit de regio, en we luiden op een informele manier de zomer in met lekkere hapjes en een drankje. Even tijd voor ontspanning en gezelligheid. Je leert nieuwe mensen kennen, kunt elkaar inspireren en adviseren. Zodat je na de zomer weer verder kunt en de weg vindt met de juiste mensen om je heen.

Wat, wanneer en hoe?

Wanneer:           Donderdag 27 juni

Voor wie:            Vrouwelijke ondernemers

Waar:                 In mijn achtertuin, Oud Laar 23 in Middelrode

Prijs:                   € 9,95

Inspiratiesessie

Toen ik In mijn achtertuin begon wilde ik niet alleen gaan coachen. Maar wat precies wel, dat wist ik nog niet. Het moest iets groters worden, iets waardevollers. Wat past bij mij? Als coach, bevallingsverwerkingsspecialist, moeder en verloskundige. Wat maakt mij nog meer blij?

Door te starten, te voelen, te groeien als persoon en te praten ben ik daar achter gekomen. Het was geen recht pad, het zat vol afslagen en hobbeltjes. Maar dit pad hoort bij mij en past bij mij als HSP-er. En nee, ik wil mezelf niet verschuilen in een hokje. Ik wil ook niemand in een hokje plaatsen. Niemand hoort in een hokje, ik zelf niet, mijn kinderen niet en jij ook niet! We zijn allemaal ons unieke zelf. En komen vanzelf op het pad dat je wil volgen.

Dat gun ik jou ook! Dat je mag zijn wie je bent en dat laten zien. Op je eigen manier en op je eigen tempo.

Dus dat In mijn achtertuin meer zou gaan worden dan alleen 1 op 1 coaching, groepssessies en bevallingsverwerking, is geen verrassing meer. Er passen veel verschillende dingen bij me.

In de afgelopen tijd heb ik veel vrouwelijke ondernemers om me heen gevonden. Mijn visie gedeeld met hen, gevraagd hoe ze In mijn achtertuin zagen en ben ik gaan nadenken wat de volgende stap zou zijn.

Inspiratiesessie vrouwelijke ondernemers

Al snel wist ik dat ik mijn eigen team aan het vormen was. Allemaal vol ideeën en ieder met haar eigen vak of expertise. Samen met hen heb ik In mijn achtertuin geopend. En ik wil ze niet uit het oog verliezen. We hebben elkaar zoveel te bieden. Ik wil ze graag vaker om me heen hebben en zorgen dat zij elkaar ook gaan vinden en versterken.

Zo kwam er een etentje en werd er een zaadje geplant voor het idee van een inspiratiesessie.

En die sessie gaat er nu echt komen! Samen met deze groep lieve en belangstellende vrouwen komen we in januari bij elkaar om elkaar kritische vragen te stellen, ideeën te geven, te brainstormen en hun doelen voor 2024 te bepalen.

Ik heb er heel veel zin in! Denk jij nu: Dit wil ik ook! Laat het me weten. Bij genoeg aanmeldingen organiseer ik nog een inspiratiesessie voor jullie!

Scroll naar boven