2023 vloog voorbij

2023 In mijn achtertuin

2023 vloog voorbij

2023 vloog voorbij.

Samen weten we zoveel meer als alleen.
Samen ben je wijzer dan alleen.
Samen kun je elkaar inspireren, aanzetten tot nadenken en samen werken.

Ik heb het afgelopen jaar samen gewerkt met andere vrouwelijke ondernemers. We hebben groepssessies afgerond, meerdere Mamacafé’s verzorgt en workshops in de natuur.

Het mooie van samen is de verbinding die je krijgt. Dat het bruist van de ideeën en je erachter komt dat we vaak voor dezelfde uitdagingen komen te staan, als ondernemer, als vrouw of als moeder. Voor 2024 staan er alweer heel veel leuke bijeenkomsten op de planning. Die energie is zo mooi om te voelen. En door samen, een groep inspirerende vrouwen, om je heen te hebben, komen die ideeën tenminste ook tot uitvoering.

Soms kost ondernemen ook energie. Dan is het zoeken naar een gaatje in de agenda en tijd voor mezelf. Begin 2023 heb ik gekeken naar mijn onderneming en waar ik energie van krijg. Welke waarden zijn belangrijk en wie zijn mijn klanten. Nu ik dat heel duidelijk weet geeft dat ook rust. Rust door overzicht en structuur. Rust omdat ik land midden in mijn ideeën, In mijn achtertuin, midden in de natuur.

Ik hoop dat 2024 net zo’n mooi jaar mag worden als afgelopen jaar. En ik jou ergens op het pad ontmoet!

De vrouwen die ik heb ontmoet zijn Linde, Margreeth, Jennifer, en Jenne . Hopelijk blijven onze paden elkaar kruisen. Want samen is zoveel fijner!

Warme groet,

Judith

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
In-mijn-achtertuin-contact-4

Welkom in mijn achtertuin

In mijn achtertuin is een plek om te inspireren, waar het gezellig is en waar je mag brainstormen over al je nieuwe ideeën. Op deze plek worden ook eerlijke woorden gesproken en kritische vragen gesteld. Je wordt aangezet tot nadenken. In mijn achtertuin geeft je ook de ruimte om te vertragen en overzicht te creëren in je volle hoofd. Met uiteindelijk het doel om jezelf te verbinden met jezelf en anderen. Om zo tot verdieping te komen. Een stap verder te zetten of om letterlijk tot bloei te komen.”

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven