Workshop – Loslaten, uit je hoofd naar je hart.

Een vol hoofd en 1001 dingen op je to-do lijst. Voor elke vrouw herkenbaar. Denk je de ene fase te hebben gehad, dan staat de volgende alweer op de stoep. Een hoofd vol gedachten die je niet los kunt laten.

Samen met Jennifer Roose van Puurjenn, verzorg ik op donderdag 2 november een gezamenlijke herfstworkshop. Het thema is: ‘Loslaten, uit je hoofd naar je hart.’ 

De workshop laat je op een laagdrempelige manier kennismaken met In mijn Achtertuin en Puurjenn. Tijdens deze workshop gaan we lekker de natuur in en heb je even tijd voor jezelf. Leer je om je gedachten te ordenen en zie je vooral dat je niet de enige bent die hiermee te maken heeft.

Herken je dit?

Je blijft maar denken. Je weet niet meer waar je moet beginnen. Het voelt of je voor heel veel dingen verantwoordelijk bent.

Herken jij ook, dat je:

  • Gedachten alle kanten op gaan?
  • Alle ballen in de lucht wil houden, maar dat niet altijd lukt?
  • Niet toe komt aan de dingen die je wil doen?
  • Geen tijd voor jezelf hebt?
  • Gevoelens en gedachten wegstopt?
Madeliefje In Mijn Achtertuin
Groepsbijeenkomst In mijn achtertuin

Met een vol hoofd de natuur in.

Hoe hou je de balans tussen jouw rol als moeder, vrouw, vriendin, collega? De hele dag door heb je 1001 gedachten die door je hoofd gaan. Tijdens deze workshop leer je om met concrete oefeningen deze gedachten los te laten. Minder denken, meer voelen en luisteren naar de signalen van je lichaam. Van je hoofd naar je hart. Creëer een moment voor jezelf, kom tot rust en maak je hoofd leeg.  

Gebruik de natuur als je kompas, leer om je gedachten los te laten en ervaar dat je vooral niet de enige bent die hiermee te maken heeft. Laat los en pak die balans in de hectiek van alle dag.

Tijdens de workshop gaan we de natuur in en doen we oefeningen om je hoofd leeg te maken tijdens het lopen. Gedachten los te laten. Je schouders te laten zakken en je hoofd te ontspannen. Gun jezelf dit ontspanmoment en loop lekker mee.

We houden de groep klein: minimaal 4, maximaal 8 personen voor persoonlijke aandacht.

Een plek waar je je welkom voelt en een fijne sfeer hangt waardoor je snel op je gemak bent. Hierdoor kun je je gemakkelijk open stellen en durf je eerlijk te delen hoe het er voor staat.”
Linda

In mijn achtertuin Inspiratie & Coaching

Alles is goed

Over-mij-wat-vind-ik-belangrijk-3

Vind rust In mijn achtertuin.

In mijn Achtertuin is een plek waar iedereen zichzelf mag zijn. Waar echt alles oké is. Waar iedereen welkom is en het is aan jou wanneer en hoe vaak je terugkomt.

Het is een plek waar je mag falen, huilen en lachen. De deur staat altijd open!

In mijn Achtertuin zit letterlijk in mijn achtertuin. Je hoort de vogels fluiten, de bladeren ritselen en vindt er de rust die je zoekt. Hier worden eerlijke woorden gesproken en kritische vragen gesteld. Je wordt aangezet tot nadenken. In mijn achtertuin geeft je de ruimte om te vertragen en overzicht te creëren in je volle hoofd. Met uiteindelijk het doel om jezelf te verbinden, een stap verder te zetten en weer tot bloei te komen.

De workshop kost €29,95

Datum: donderdag 2 november 19.30 – 21.30 uur

Locatie: In mijn achtertuin
Oud Laar 23
5258 TK Middelrode

Scroll naar boven