Workshop – Stralend de zomer in

In de zomer staat de natuur in volle bloei. De zon straalt en de bloemen bloeien. De dagen zijn lang en het is (meestal) lekker warm.

In de zomer zijn we veel naar buiten gericht, laten we ons zien en horen. De dagen zijn langer en je onderneemt veel. Dat is leuk, maar kan ook een valkuil zijn. De zomer is ook het seizoen waarin je overprikkeld kan raken van al die indrukken.

Om dit te voorkomen verzorg ik samen met Jennifer Roose van Puurjenn op vrijdagavond 21 juni een gezamenlijke zomerworkshop.

Het thema is: ‘Stralen.’

De workshop laat je op een laagdrempelige manier kennismaken met In mijn Achtertuin en Puurjenn. Een ontspannende, waardevolle combinatie van natuur en coaching komen hier samen. Tijdens deze workshop ervaar je wat rust en aandacht voor jezelf doet.

Herken je dit?

  • Je wilt genieten van het leven?
  • Je behoefte aan balans?
  • Het tijd is om te stralen?
  • Dat je niet weet waar te beginnen?
  • Je op zoek bent naar jouw kracht om te stralen?
  • Je de energie al voelt stromen, maar niet weet waar je moet beginnen?
Madeliefje In Mijn Achtertuin
Groepsbijeenkomst In mijn achtertuin

Straal!

Op deze midzomernacht komen we bij elkaar om 20.30 uur. De avond is lang, er is veel daglicht en de zon schijnt. Het is de start van de zomer.

We zijn in de natuur en doen verschillende oefeningen en kleine opdrachten. Geniet van het licht en de warmte. Door al je zintuigen open te stellen, komt je innerlijke creativiteit en zelfvertrouwen naar boven.

Degene die willen mogen de avond afsluiten met een duik in de natuurlijke zwemvijver bij Judith thuis. Voor jou is de zomer het moment waarop je al je energie kunt laten gaan. Jij gaat ook stralen, vol passie en vuur!

Wij geven je oefeningen om:
• Te doseren en prioriteren van jouw straalmomenten te bepalen.
• Te genieten van je leven met balansoefeningen.
• Je zintuigen te prikkelen.
• Je kracht te ontdekken via je ademhaling en de natuur.

Voel de nieuwe energie, durf keuzes te maken en straal! Gebruik de natuur als je kompas, leer om je gedachten om te zetten in een nieuwe flow. Ontmoet anderen en raak geïnspireerd. Gun jezelf dit moment en straal deze zomer.

We houden de groep klein: minimaal 4, maximaal 8 personen voor persoonlijke aandacht.

" Een laagdrempelig toegankelijk, veilig en vertrouwde sfeer, fijne workshop waarin een mooie combinatie werd gemaakt tussen het fysieke en mentale.”

In mijn achtertuin Inspiratie & Coaching

Alles is goed

Over-mij-wat-vind-ik-belangrijk-3

Vind rust In mijn achtertuin.

In mijn Achtertuin is een plek waar iedereen zichzelf mag zijn. Waar echt alles oké is. Waar iedereen welkom is en het is aan jou wanneer en hoe vaak je terugkomt.

In mijn Achtertuin zit letterlijk in mijn achtertuin. Je hoort de vogels fluiten, de bladeren ritselen en vindt er de rust die je zoekt. Hier worden eerlijke woorden gesproken en kritische vragen gesteld. Je wordt aangezet tot nadenken. In mijn achtertuin geeft je de ruimte om te vertragen en overzicht te creëren in je volle hoofd. Met uiteindelijk het doel om jezelf te verbinden, een stap verder te zetten en weer tot bloei te komen.

Datum: Vrijdag 21 juni van 20.30 – 22.30 uur
Kosten: € 29,95
Locatie: In mijn Achtertuin, Oud Laar 23 in Middelrode

Scroll naar boven